Behandelingen

Manicure

Een manicure is een behandeling van de handen maar vooral de nagels.
De huid wordt gekalmeerd en ontspannen door middel van warme handbaden en vochtregulerende lotion. Bij de nagels wordt de nagelriem naar achter geduwd en de nagel in een mooie vorm gevijld. De dode huidcellen van de natuurlijke nagel worden verwijderd. De nagelriem wordt bevochtigd met nagelriemolie. Naar keuze kunnen kunstnagels en natuurlijke nagels gelakt worden.

Bij Pearl Nails kunt u uw natuurlijke nagels laten verstevigen en mooi houden duren de drukke tijden door Gelish Lak te gebruiken. Gelish breng je aan als een lak, maar geeft het resultaat van een (color) gel. Een complete behandeling in slechts 30 a 45 minuten. Met meerdere keuzen uit verschillende mooie kleuren is er voor ieder wat wils, ook french manicure en Gelish geeft 3 weken of langer een schitterend resultaat.

Cosmetische Pedicure

Pedicure is in Nederland een vrij beroep, wat wil zeggen dat iedereen het ook zonder diploma uit mag oefenen.Het vak van pedicure is meer dan het alleen maar knippen van nagels.Zo mag een pedicure eelt verwijderen en ingroeiende nagels losmaken, advies geven over de verzorging van de voeten of doorverwijzen naar arts of podotherapeut.

Een cosmetische pedicure behandeling van Pearl Nails bestaat uit verschillende onderdelen:

  • Vijlen van nagels
  • Nagelriemverzorging
  • Eelt verwijderen ( geen likdoorns)
  • Scrubben (verwijderen oude cellen)
  • Handmassage
  • Lotion
  • Nagels lakken
  • Nagels laten drogen onder een droger

U kunt kiezen voor French manicure,ook bij een manicure behandeling. Hierbij wordt een laagje witte lak als randje aangebracht.De French manicure is een echte klassieker op de nagels.

U kunt bij ons ook kiezen voor een kleur Gelish lak voor het lakken van teen nagels. Helaas hebben we niet meer dan 3-dagen garantie bij deze behandeling.

Kunstnagels/ Acryl nagels

Een kunstnagel (tips) is een kunstmatige nagel die over de bestaande nagel kan worden geplakt met een speciale nagel lijm. Een kunstnagel kan ook worden gemaakt door middel van het modelleren met ACRYL of SOLAR, GEL.

Acrylnagels worden gevormd door middel van een poeder en een vloeistof. Als deze samen komen vindt er een chemische reactie plaatst. Daardoor ontstaat er een kneedbaar bolletje en zo wordt de kunstnagel gemodelleerd.
Een nagel kan ook worden opgebracht met een gelvormige kunststof, die hard wordt in een speciale UV lamp.

Pink en white, glitter nagels, stiletto zijn varianten van acryl -of solar, gel nagels.

** Solar is eigenlijk een soort acryl die een ander kwaliteit levert op acrylnagels.

Het opvullen van acrylnagels:

Door de natuurlijke groei van uw eigen nagels, ontstaat er een ruimte tussen de kunstnagel en uw nagelriem.Deze ruimte kan opgevuld worden met nieuwe acryl of gel, zodat u langer met uw kunstnagels kunt blijven doen.

Het opvullen van een Pink & White acryl set:

Met de Pink & White behandeling krijgen uw nagels een French Manicure design, compleet uitgevoerd met witte acryl en natuurlijke roze acryl. De roze en witte acryl zijn van een hogere kwaliteit dan de normale acryl. Door pink & white kunstnagels zijn uw nagels beter bestand tegen beschadigingen. De Pink & White nagels lijken het meest op de eigen, natuurlijke nagel en zijn sterk en duurzaam.

Door de natuurlijke groei van uw eigen nagels, krijgt u na 3 weken te zien bij de Pink & White set het verschil van kleur tussen het wit acryl randje met uw nageltop (vrije rand) en uw nagelplaat.

Bij het opvullen wordt de lengte opnieuw bepaald en eventuele aanpassingen aan bijvoorbeeld het model aangebracht.

Vervolgens wordt eerst een laagje van het oude acryl afgevijld. Dit voorkomt dat de kunstnagel na het opvullen te dik wordt.

Een nieuw laagje witte acryl wordt aangebracht op de kunstnagel en de smileline wordt weer mooi gemaakt. Daarna wordt een nieuw laagje roze acryl aangebracht op de kunstnagel en de ruimte tussen de kunstnagel en uw nagelriem wordt opgevuld. Uw kunstnagel sluit weer mooi aan op uw nagelriem.

Na het vijlen worden de nagels afgewerkt met blanke lak of een gel top coat. De gel top coat wordt uitgehard onder een UV-lamp.

Het opvullen van een French manicure-design acryl set met witte tips:

Acrylnagels worden toegepast voor versteviging of verlenging van uw eigen nagels. French manicure design is voor de meest gekozen. Naast de keuze van Pink & White kunt u ook kiezen voor een acryl nagels set met witte tips.

Bij het opvullen van acryl nagels set met witte tips, het wit randje kan weer mooi gemaakt worden met witte nagel lak. Het kan natuurlijk ook met witte acryl gedaan worden, dan kiest u voor een duurzame kwaliteit.

Nagelbedverlenging

Het nagelbed is een weefsel onder en achter de nagel, waar de nagel uitgroeit.

Heeft u geen mooie vorming van uw natuurlijke nagels ? heeft u probleem met nagelbijten ? Pearl Nails heeft een schitterende oplossing voor u.
Een nagelbedverlenging is een manier om uw nagelbed te verlengen.De acryl wordt op dezelfde manier opgebouwd als bij de Pink & White . Het verschil is dat op het nagelbed een dekkende roze acryl laagje wordt aangebracht, waardoor je een langer nagelbed kunt creƫren.